Het is een discussie die al jaren en jaren aan de gang is, we hebben het over tactieken binnen het spel roulette. De ene mening beweerd dat er tactieken bestaan die bij online roulette een garantie zijn voor succes, terwijl een andere groep dit de grond in duwt. Is roulette nu uitsluitend een geluksspelletje of komt er echt nog wat expertise bij kijken?

Het spreiden van je inzetten is ten alle tijden een goed idee, zet nooit in op één paard.
Binnen het spel heb je vele inzetmogelijkheden, maar ook soorten inzetten. Zo zijn er veel mensen die een rijtje getallen spelen die op het wiel naast elkaar staan. Neem bijvoorbeeld 0 en buren, dan zet je in de op 0 en drie of vier getallen aan beide kanten naast dat nummer. Een ding is zeker en dat is dat de spanning hierdoor zwaar toeneemt.

Voordat je aan tactieken begint, moet je goed weten welke inzetmogelijkheden er zijn en wat je winkansen zijn. De zogenaamde tactieken kunnen je winkansen aardig doen laten toenemen, toch? Je moet deze beslissing helemaal zelf maken!

Verplicht Europees

We hebben het eerder gezegd en we zeggen het nogmaals: Speel ‘Europees roulette’.
Je kansen zijn aanzienlijk groter als je op dit wiel speelt, aangezien er geen dubbele nul in het spel zit. Dit is een haast verplichte tactiek, niet vergeten dus.

Verwacht niet te veel

Als je roulette gaat spelen dan moet je geen rijkdom verwachten. Als het balletje niet stopt waar jij dat wilt, dan moet je ook niet gelijk drastische maatregelen gaan nemen. Als je puur op de nummers speelt, met een uitkering van 35 maal, dan moet je onthouden dat je maar één in de zoveel rondes moet winnen. Ga niet in ene met veel hogere bedragen spelen, plezier moet je boventoon voeren en niet de frustraties die bij een enorm verlies horen.

Wijk niet af van je eigen stijl

Naarmate je het spel langer speelt, zal je erachter komen dat je een eigen stijl ontwikkeld. Een eigen manier van spelen, waar jij een goed gevoel bij hebt. Wijk nooit en te nimmer af van deze stijl, het zou balen zijn als die op dat moment juist wel valt.