Niet iedereen is even zeker of systemen werken bij roulette, de ene denkt van wel en de ander verklaard je voor gek. De geluksfactor verslaan, dat is het doel. Een slimme speelwijze kan toch wel voor het gewenste effect zorgen? Probeer het vandaag nog uit en ga voor één van de bekende systemen.

Als je een systeem kiest, dan moet je niet oneindig veel winst verwachten. Verlies is ook gewoon een mogelijkheid, anders zou nu iedereen miljonair zijn. Het is wel denkbaar dat je kansen flink toenemen. Bekijk welk systeem het beste bij jou past, waar jij je fijn bij voelt. De systemen staan hieronder beschreven, maar wel in willekeurige volgorde.

Martingale

Het oudste systeem is ‘Martingale’, vooral veel beginners kiezen voor deze optie.
Dit systeem is simpel en zou een garantie voor succes zijn, tenminste als je een bankrekening hebt waar oneindig veel geld op staat. In dit systeem verdubbel je elke keer je inzet, als de vorige inzet verloren is. Helaas bestaat er een maximum inzet, waardoor je niet oneindig kan inzetten. Als dat limiet behaald is, dan kan je niet opnieuw verdubbelen.

Fibonacci

Goed in wiskunde en rekenen? Dan is dit systeem op jou lijf geschreven. Bij het ‘Fibonacci’ systeem bereken je van te voren wat je wilt winnen. De volgende inzet is in alle gevallen de som van je twee voorgaande inzetten.

Labouchere

Opnieuw een enorm bekend systeem passeert de revue! Het Labouchere systeem is een systeem dat je alvast een serie getallen kiest, hiermee ga je spelen. Je berekend je kansen en je mogelijke winstbedrag.

D’Alembert

Bij dit systeem moet je kiezen om je inzet te plaatsen op rood/zwart, 1-18 en 19-36 of even/oneven.
Als je verliest dan verhoog je de inzet, bij winst verlaag je de inzet. Je zet in op een kolom, een minimaal bedrag op de eerste, verdubbeling op de tweede en een viervoudige op de derde kolom.

One hit wonder

Om dit nu een systeem te noemen, dat is een beetje te hoog beschreven. Maar toch, misschien ligt dit jou wel. Kies één enkel nummer uit en blijf hier op inzetten totdat het geluk jou kant opvalt.
Dat zou een ‘one hit wonder’ zijn!